- Konuyu Başlatan
- AdminCP
- Reaksiyon puanı
- 129
Külahların dibinde yanlışlıkla çikolata unutulduğu için ürünleri toplatmaya hazırlanırlarken, övgü dolu mektuplar alınca üretim hatasını sahiplenmişler.
Öyle okudum vallaGerçek mi şehir efsanesi mi acaba? Gerçekse enteresan bir şey olmuş. Daha önce duymamıştım.
Ama cidden bazı buluşlar farkında olmadan oluyorÖyle okudum vallaBana gerçek gibi geldi
![]()
Bende ilk defa duydum ve şaşırdım, istemeden değişik bir şey yapmışlarAma cidden bazı buluşlar farkında olmadan oluyorBu da öyle bir şey o zaman.
Diğer benzeri ürün yapan firmalar da aynısını yapıyorlar farkındaysan ama. Farkında olmadan örnek teşkil etmişlerBende ilk defa duydum ve şaşırdım, istemeden değişik bir şey yapmışlarAslında çikolata yerine, dibine kadar dondurma inse bence oda fena olmazdı
![]()
Zaten öyle bir şey olmuş, hatalı diye toplatacaklarmış dondurmalarıDiğer benzeri ürün yapan firmalar da aynısını yapıyorlar farkındaysan ama. Farkında olmadan örnek teşkil etmişlerKülahta dondurmalarda hep zaten söylediğin gibi, bu üretim hatası bile olsa farklı olmuş ve belki marka bu yüzden bu kadar sevilmiştir.