Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

ForumSahili.Com

Superman

Yönetici
Reaksiyon puanı
93
Henüz tazecik bir fidan gibi, yepyeni ve bir o kadar da huzurlu forum sitemiz. Şimdiden üyelerinin keşfetmeye ve gelmeye başlamış olmaları hevesimizi artırıyor. Görsel dizaynında @Starliçe'nin elinin değmiş olması ayrı bir güzellik ve ahenk kattı.

Açılış konusunda yazdığım gibi sen olmasan olmazdı, ilk emekler sana ait @Superman. Ben sadece görsel dokunuşlar kattım. Forumun büyümesi, diğer forumlar arasında tutunması gibi süreçler hep senin emeğinle gerçekleşiyor ve gerçekleşecek :)
Açarken amacımız gelenlerin kafa dinleyebileceği huzurlu bir ortam oluşsun diyeydi. Sahil havası gibi huzur ve sakinlik katmaktı amacımız, inşallah da öyle olacak.

Açılış konusunda yazdığım gibi sen olmasan olmazdı, ilk emekler sana ait @Superman. Ben sadece görsel dokunuşlar kattım. Forumun büyümesi, diğer forumlar arasında tutunması gibi süreçler hep senin emeğinle gerçekleşiyor ve gerçekleşecek :)
Açarken amacımız gelenlerin kafa dinleyebileceği huzurlu bir ortam oluşsun diyeydi. Sahil havası gibi huzur ve sakinlik katmaktı amacımız, inşallah da öyle olacak.
Sen ya da ben gibi bir ayrım gözetmiyoruz. Sadece forumun konusunu açmışken senin güzel dokunuşlarını söylememek olmazdı :)
Bu arada bu konuyu da forum açılalı değil kurulalı tam 1 ay olunca bugün açmışım. Kendi postbit bilgilerimden fark ettim şimdi :) Ben senden 2 gün eskiyim :D Askere gitmiş olsan sana torun derdim :D

Sen ya da ben gibi bir ayrım gözetmiyoruz. Sadece forumun konusunu açmışken senin güzel dokunuşlarını söylememek olmazdı :)
Bu arada bu konuyu da forum açılalı değil kurulalı tam 1 ay olunca bugün açmışım. Kendi postbit bilgilerimden fark ettim şimdi :) Ben senden 2 gün eskiyim :D Askere gitmiş olsan sana torun derdim :D
Askerlik ve torun :D Bu kısmı anlayamadım ben :D Askerlikle alakam olmayınca :)

Güzel ve görsel olarakta iyi ve ileride daha iyi olacağından şüphem yok ama geldiğimden beri şu renkler hâlâ değişecek. :D

Güzel ve görsel olarakta iyi ve ileride daha iyi olacağından şüphem yok ama geldiğimden beri şu renkler hâlâ değişecek. :D
Forum görsel olarak beğenilmediğinde bu durum sanırım dezavantaj olabiliyor. Bizim de temennimiz daha iyi olması ve benimsenmesi yönünde. Teşekkür ederim :)

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri