Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

İkizler Burcu Günün Burç Yorumu | 18 Nisan 2025

Starliçe

Hayat sevince güzel ❤
Yönetici
Reaksiyon puanı
129
İkizler Burcu Günün Burç Yorumu | 18 Nisan 2025

Sevgili İkizler, bugün finansal anlamda risk almaya bir hayli meyilli olabilirsin. Hedeflerine ulaşmak ve neredeyse 2025 yılının başından beri planladığın işi kurmak için heyecanla harekete geçebilirsin. Bu tutkulu girişimlerin destekçisi Mars'ın Aslan burcuna geçişi senin harekete geçmeni sağlayabilir.

Ancak dikkatli olmalı, maddi anlamda büyük riskler alarak kuracağın iş için temkinli adımlar atmalısın. Başarılı olma ve hayalindeki işi gerçeğe dönüştürme arzusu ile hata yapmaktan da kaçınmalısın. Bize soracak olursan, derin bir nefes al ve adım adım ilere!

Gelelim aşk hayatına! Romantik konular sezgilerine güvenmelisin. Söz konusu duyguların olduğunda da risk alıp kalbini açmaya hazırsın. Üstelik bu konuda yanılma ihtimalin de pek yok! Aşkı bulmuş olabilirsin. Güzel duygulara sevgi ile sarılmak için harika bir gün, aşka şans vermeyi sakın unutma! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...​

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri