Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

Melek Annem | Kompozisyon

Starliçe

Yönetici
Reaksiyon puanı
129
Melek Annem

Ben annemi çok seviyorum. Annem çok cana yakın, iyi kalpli, paylaşımcı ve yardımsever bir insandır. Annem benim için bir melektir. Dertlerimi dinler, sorunlarımı çözer ve bana çeşitli konularda yardım eder. Hasta olduğum zaman başımda bekler beni iyileştirmeye çalışır. Eğer çok hastaysam beni hastaneye götürür. Bana giysiler, yiyecekler, eğitim için gerekli malzemeler alır. Kısacası annem bana gerekli olan her ihtiyacı karşılar. Annem sayesinde büyüdüm ben Annemin olmadığı bir hayat; çok kötü geçerdi doğrusu. Annemi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Ondan bir süre ayrı kalınca içimdeki neşe kayboluyor sanki. Annem çok iyi bir insan ve hep de öyle olacak.

Annem benim için bir sevgi kaynağıdır. Eğer o olmasaydı ne yapardım ben. İçimde biriken o sorunlar çoğalarak başıma bela olacaklardı. Bütün yaşamım boyunca hiçbir şeyden zevk almayacak ve hiç mutlu olamayacaktım. İyi ki annem var diyorum bazen kendi kendime. Annemi her yerde sevip sayarım. Annemi asla küçük görmem. Ne olursa olsun yaşamımı ona borçluyum. Annem bana her zaman doğruyu öğretti. Yalan söylemenin kötü olduğunu, hiçbir zaman kötü işler yapmamam gerektiğini ve her zaman kendi emeğim ile kazandığım payı almamı öğretti. Annem sayesinde çok görgülü, yardımsever, paylaşımcı, cana yakın ve iyi biri olmayı öğretti. İşte bunların hepsi annem sayesinde oldu.

Anneme her zaman iyi davrandım. Anneme borcumu hiçbir zaman ödeyemeyeceğimi biliyorum. Fakat borcumu ödeyebildiğim kadarını ödemeye çalışacağıma söz veriyorum. Annem bildim bileli çocukları çok sever annem benim için kendi canını hiç düşünmeden feda eder. Annem benim iyiliğim için her türlü belayı göze alır. Anneme sorunlarımı hemen anlatırım bu sayede içimde hiç sorun birikmez ve bütün yaşamım boyunca hiç derdim olmadan yaşarım. Annemi severim, sayarım. Onu çok severim Annem benim dertlerimi ve sorunlarımı dinleyince, sorunlarımı birine anlattığım için kendimi biraz olsun daha iyi hissederim. İyi ki annem var. Çünkü onu çok seviyorum.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri