Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

merhaba.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cressa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cressa

Üye
Reaksiyon puanı
5
merhaba arkadaşlar.
takıldığım forum sitesi kapandığından ötürü yeni bir forum bakıyordum. google dan arayarak burayı buldum, üye olmak istedim. genel olarak diğer forumlar hep eski sistem, bende mobilden kullandığımdan burasının yapısı sistematik ve kullanım kolaylığı bir yana renk tercihleri, temamı diyorsunuz ona işte her neyse, o çok güzel buldum, üye olmak istedim herkese keyifli forumlar, bol paylaşımlar dilerim.

çok fazla girebilen biri değilim müsait oldukça, online oldukça, konu açarak paylaşım yapmaya çalışacağım.

Aramıza hoş geldiniz. Teşekkür ederiz.

Kimsenin forumunun kapanmasını istemem onca emek veriliyor sonuçta forumlara. Buna sizin emeklerinizde dahil. Ama tabi bizi seçip üye olmanızda mutlu etti :) Hoş geldin @Cressa güzel vakit geçirmen dileğiyle :)

tekrardan merhaba, hoşbuldum demek isterdim ama üye olmamdan dolayı üzerime oynamaya çalışıp adıma karalama çıkmış :) aslında ilk anda çok gerilmiştim ama düşününce hallerine gülüyorum.
çünkü bir tesadüf yada gerçekten mağduriyet olduğunu, yanlış anlaşılma olduğunu, benzerlik olduğunu düşünmüyorum öyle olsa, yazılanları tekrar tekrar dikkatlice okudum, beni hedefe koyup forumsahilini karalama derdine düşmüşler. burada hak ararlardı bende bunun benzerlik olduğunu açıklardım belki tanış olurduk ama lök diye forumsahiline çevirmişler demek ki ortada kıskanclık var, @Starliçe dün akşam bana dm atıp sağolsun anlamadan dinlemeden karar vermemiş ve bana sordu, izni ile aramızda geçen konuşmayı ekliyorum, daha fazlada birşey söylemek istemiyorum. yazık vallahi site hırsı yüzünden ruh sağllıklarını bozmuşlar, rabbim yardımcıları olsun.
son birşey daha söylemek istiyorum aslında benim fake olmadığımı ve başarılı oyunculuk ama güçsüz senaryo kurduklarını şurdan ele veriyorlar, kendilerinin dediği gibi oranın forum sahibi burada üyeymiş, ben bunu bile bile göre göre neden böyle birşey yapayım? onları tanıyormuşum ya birde yazısını taklit etmişim diyor, belki de öyle birisi hiç yok, belki sen buraya haset eden birisin belki sen beni yazımı taklit ederek bu oyuna giriştin nede olsa diyorsunuz ya kapanmış site? hadi ben ben değilmişim ya bu site yöneticileri niye yapsın oranın forum sahibinin burda üye olduğunu bildikleri halde? böyle şeyler yapsalar 19 üyeleri olmazdı sanırım forumsahilinin kalabalık gözükürdü, bence kendileri yapıyorlar, kendi kararmış kalplerinin ekmeğini bize yedirmeye çalışıyorlar gerekli açıklamam sayın @Starliçe ye yaptığım gibidir inanıp inanmamak veya beni isteyip istememek kendilerinin kararı benim bu söylenenler ile bağlantım yok ve ben kendimi biliyorum, Allah beni biliyor bana yeter. dediklerimi de @Starliçe ye kendimi reel olarak kanıtlamaya hazırım.

dm1.jpg
dm2.jpg

tekrardan merhaba, hoşbuldum demek isterdim ama üye olmamdan dolayı üzerime oynamaya çalışıp adıma karalama çıkmış :) aslında ilk anda çok gerilmiştim ama düşününce hallerine gülüyorum.
çünkü bir tesadüf yada gerçekten mağduriyet olduğunu, yanlış anlaşılma olduğunu, benzerlik olduğunu düşünmüyorum öyle olsa, yazılanları tekrar tekrar dikkatlice okudum, beni hedefe koyup forumsahilini karalama derdine düşmüşler. burada hak ararlardı bende bunun benzerlik olduğunu açıklardım belki tanış olurduk ama lök diye forumsahiline çevirmişler demek ki ortada kıskanclık var, @Starliçe dün akşam bana dm atıp sağolsun anlamadan dinlemeden karar vermemiş ve bana sordu, izni ile aramızda geçen konuşmayı ekliyorum, daha fazlada birşey söylemek istemiyorum. yazık vallahi site hırsı yüzünden ruh sağllıklarını bozmuşlar, rabbim yardımcıları olsun.
son birşey daha söylemek istiyorum aslında benim fake olmadığımı ve başarılı oyunculuk ama güçsüz senaryo kurduklarını şurdan ele veriyorlar, kendilerinin dediği gibi oranın forum sahibi burada üyeymiş, ben bunu bile bile göre göre neden böyle birşey yapayım? onları tanıyormuşum ya birde yazısını taklit etmişim diyor, belki de öyle birisi hiç yok, belki sen buraya haset eden birisin belki sen beni yazımı taklit ederek bu oyuna giriştin nede olsa diyorsunuz ya kapanmış site? hadi ben ben değilmişim ya bu site yöneticileri niye yapsın oranın forum sahibinin burda üye olduğunu bildikleri halde? böyle şeyler yapsalar 19 üyeleri olmazdı sanırım forumsahilinin kalabalık gözükürdü, bence kendileri yapıyorlar, kendi kararmış kalplerinin ekmeğini bize yedirmeye çalışıyorlar gerekli açıklamam sayın @Starliçe ye yaptığım gibidir inanıp inanmamak veya beni isteyip istememek kendilerinin kararı benim bu söylenenler ile bağlantım yok ve ben kendimi biliyorum, Allah beni biliyor bana yeter. dediklerimi de @Starliçe ye kendimi reel olarak kanıtlamaya hazırım.

Ekli dosyayı görüntüle 384Ekli dosyayı görüntüle 385
Özelden yaptığın açıklamalar benim için yeterlidir. Sen isim veya forum adı belirtmediğin halde kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Dahası bizi suçlama cüretini nereden buluyorlar?
Eğer dedikleri gibi olsaydı, öncelik gelip o kişinin bize söylemesi gerekirdi. Şu an ortada bir problem göremiyorum. Sonuçta sen kapanan sitenin neresi olduğundan bahsetmemişsin ki.

Ben sorumu sordum, cevap aldım. Sana teşekkür ederim. Foruma girip takılmakta özgürsün.

Bu kişiler, siteler ve suçlamalar ile ilgili herhangi bir cevap verilip ikili tartışmalara girmeyi kendime yakıştırmam. Bize yakışan edebimizi göstermektir. Böyle tatsız, huzur kaçırıcı durumlara ev sahipliği yapmak istemiyorum. Senden de şöyle bir ricam olacak... Kapanan forum, açılan forum gibi şeylerden bahsetmeyelim. Senin amacın kötü olmayabilir ama farklı yerlere çekiliyor. Konuya yazdığım önceki mesajımda da kimsenin forumunun kapanmasını istemem o kadar emek veriliyor forumlara demiştim. Kapanan forumlar için üzüldük, açılan forumlar için hayırlı olsun. Bize uzak Allah'a yakın olsun.

Hoş geldin konun olarak devam edelim... Hoş geldin tekrar :)

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri