Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

Merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kerem

Üye
Reaksiyon puanı
5
Öncelikli olarak hayırlı olsun, forum camiasında yeni yüzler görmek güzel oldu. Belkide ben sizinle ilk defa karşılaşıyorum ama her forumda aynı nickleri görmek baymıştı artık.

Çok fırsat bulamasam da gelip arada aranıza dahil olmak isterim. Keyifli forumlar ✋

Aramıza hoş geldiniz. Güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

Merhaba, hoş geldiniz. Elbette aramızda olmanızdan memnuniyet duyarız. İyi forumlar :)

Hoşbuldum teşekkür ediyorum. Nasıl gidiyor forum işleri, çok rakip var bu sektörde.

Hoşbuldum teşekkür ediyorum. Nasıl gidiyor forum işleri, çok rakip var bu sektörde.
Açıkçası biz kimseyle rekabet etmiyoruz ve tanımıyoruz. @Starliçe ile birlikte güzel, huzurlu, sakin bir yer olmasını istedik. Şaşırtıcı derecede ilk açtığımızda arama motorlarından gelen üyelerimiz oldu. Daha ranklarımızı bile tamamlamamıştık :) Yeni forumların bu kadar arandığını düşünmüyorduk. Yine çok üyemiz yok ama son günlerde @Kalben adlı üyemiz geldi yine mesela. Sizin gibi merhaba konusu açmadığından ona özel hoş geldin diyemedik, buradan demiş olalım. :)

Forumların canlı olduğu yıllar gibi olmasa da biz gidişatından memnunuz. Çevresi olanlar için eminim daha kolaydır.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri