Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel Forum Sitesi
ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Karnabaharı minik parçalara bölüp tuzlu ve limonlu suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Domateslerle sarı biberleri ince doğrayın.
Bir tavada zeytinyağı ile biber ve domatesleri 3 dakika soteleyin. Karnabaharları ilave edip 5 dakika daha kavurup ateşten alın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Yemeği yağlanmış fırın kabına aktarın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip 5 dakika daha pişirin.
Fırında karnabahar yemeğini, lazanya ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Püf Noktası
Karnabaharın çıtır olması için, haşlama suyuna limon ve tuz ekleyin.
Haşlama işlemi en fazla 15 dakika olmalıdır. Aksi takdirde karnabaharlar fazla yumuşak olur.
Karnabaharın orta boyutlarda olması gerekir. Küçük parçalar karnabaharın dağılmasına neden olacaktır.
Fırını önceden ısıtın ve karnabaharların yapışmaması için yağlı kağıt kullanın.
Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın
Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir
Hesap oluştur
Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!