- Konuyu Başlatan
- AdminCP
- Reaksiyon puanı
- 96
Rankların eklenmesinde yaşadığımız gecikmeden dolayı anlayışınız için öncelikle teşekkür ederiz. Ranklarımız sade ve özgün bir tasarımla hazır hale getirilmiştir. Çok fazla detaylandırılmış, kafa karıştıran, yoran ranklar yerine sadeleştirilmiş kullanıcı gruplarını tercih ettik.
Ranklarımız şu şekildedir;
Yönetici
Forumda en üst yetkiye sahip kullanıcıdır.
Mevcut yöneticiler @Superman ve @Starliçe'dir.
Yönetici alımı yoktur.
Sahil Güvenlik
Forumun genel işleyişinden sorumlu, yetki sahibi kullanıcıdır.
Zamanla emek ve güven paralelliğinde sahil güvenlikler belirlenecektir.
Özel Üye
Kullanıcıların isteği üzerine değil, yönetim tarafından gerek görüldüğü takdir de özel kullanıcılara verilecektir.
Aktif Üye
Forumda aktiflik sağlayan üyeleri, üye olup bir daha girmeyen üyelerden ayırmak için, 500 mesajı tamamlayan üyelerin geçiş sağlayacağı ranktır.
Terfi otomatik olarak sistem tarafından yapılmaktadır. İlerde mesaj sayısı ve kullanıcılarımız çoğaldıkça değişiklik yapılabilme hakkı yönetim de saklıdır.
Üye
ForumSahili.com’a üye olur olunmaz sahip olunan ranktır.
Yasaklı Üye
Forum kurallarına ve toplumsal kurallara aykırı davranan kişilerin, belirli süreli veya süresiz yasaklandıklarında sahip olacakları ranktır.
Ranklarımız şu şekildedir;
Yönetici
Forumda en üst yetkiye sahip kullanıcıdır.
Mevcut yöneticiler @Superman ve @Starliçe'dir.
Yönetici alımı yoktur.
Sahil Güvenlik
Forumun genel işleyişinden sorumlu, yetki sahibi kullanıcıdır.
Zamanla emek ve güven paralelliğinde sahil güvenlikler belirlenecektir.
Özel Üye
Kullanıcıların isteği üzerine değil, yönetim tarafından gerek görüldüğü takdir de özel kullanıcılara verilecektir.
Aktif Üye
Forumda aktiflik sağlayan üyeleri, üye olup bir daha girmeyen üyelerden ayırmak için, 500 mesajı tamamlayan üyelerin geçiş sağlayacağı ranktır.
Terfi otomatik olarak sistem tarafından yapılmaktadır. İlerde mesaj sayısı ve kullanıcılarımız çoğaldıkça değişiklik yapılabilme hakkı yönetim de saklıdır.
Üye
ForumSahili.com’a üye olur olunmaz sahip olunan ranktır.
Forum kurallarına ve toplumsal kurallara aykırı davranan kişilerin, belirli süreli veya süresiz yasaklandıklarında sahip olacakları ranktır.