Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

İçinden Geçeni Söyle!

1000017464.jpg

Bakın :( başka konuda bu olmuyor ama
Forumun bir çok yerinde yeni konu aç denildiği için, mevcut bir konunun içindeyken bile aç diyebiliyorsun. Hal böyle olunca o konunun içinde kalıyorsun. Öyle bir şey mi acaba bahsettiğin :)
Yani açtığın bir konudan yeni bir konu aç dediğinde hazırlarken, eski konuya mı dönüyorsun bir anda? :)

Forumun bir çok yerinde yeni konu aç denildiği için, mevcut bir konunun içindeyken bile aç diyebiliyorsun. Hal böyle olunca o konunun içinde kalıyorsun. Öyle bir şey mi acaba bahsettiğin :)
Yani açtığın bir konudan yeni bir konu aç dediğinde hazırlarken, eski konuya mı dönüyorsun bir anda? :)
Kesinlikle öyle oluyor. Ama olmamalı bence :(

Kesinlikle öyle oluyor. Ama olmamalı bence :(
O forumla alakalı değil sanırım şöyle ufak ekran açıldığı için ani mouse hareketinde konu açma ekranı gidiyor. Bende yaşadım. Ama tekrar yeni konu aç dediğinde, içeriğin kaybolmamış oluyor, geliyor. :)

O forumla alakalı değil sanırım şöyle ufak ekran açıldığı için ani mouse hareketinde konu açma ekranı gidiyor. Bende yaşadım. Ama tekrar yeni konu aç dediğinde, içeriğin kaybolmamış oluyor, geliyor. :)
Aynen @Starliçe'nin dediği gibi XenForo özelliği olarak taslağa kaydediyor @OpheLia, tekrar yeni konu aç dersen hazırlamış olduğun bir içerik yarım kaldıysa periyodik olarak bunu saklıyor sistem, tekrar devam edip konuyu açabilirsin.

Çok eksik var. Sürekli forumla yatıp kalkmak gerekiyor ki bitsin :D

Önce şu renk olayını halletseniz her girdiğimde gözlerim acır oldu artık baya rahatsız ediyor. :D

Kendime özel web master bulup ıncığını cıncığını öğrencem valla herşeyin

Yeni konu aç diyorum Eski paylaştığım yeniden önüme geliyor anlamadım gitti
@OpheLia bu sorunu şu anda çözdük, konu içinde yeni konu aç dediğin zaman artık kategori içinden açar gibi tam sayfa yeni konu oluşturma kısmına yönlendirecek. Aslında tam bir sorun değildi de böyle zorluk yaşıyorsunuz diye düzenleme yapıldı, şimdi kontrol edip dener misiniz?

@Josette rankları bugün aktif edeceğim. Şehir dışındaydım o yüzden ilgilenemedim.

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri