Renkler ve ranklar eklenmedi daha değişecekGerçekten üye rengi hoş değil. Fosfor yeşili nedir![]()
Ne gibi hata alıyorsunuz?Forum sözlükte konu açamayışım![]()
Yeni konu aç diyorum Eski paylaştığım yeniden önüme geliyor anlamadım gittiNe gibi hata alıyorsunuz?
Sorun olmaması gerekiyor, konular arası saniye uzunluğu biraz fazlaydı. @Josette'nin talebi ile dün onu 30 saniyeye düşürdük. 30 saniye aralıkla açabilmeniz lazım.Yeni konu aç diyorum Eski paylaştığım yeniden önüme geliyor anlamadım gitti
Saniye olayında sıkıntı yok onun farkındayım ama olmadı tekrar deniyeyimSorun olmaması gerekiyor, konular arası saniye uzunluğu biraz fazlaydı. @Josette'nin talebi ile dün onu 30 saniyeye düşürdük. 30 saniye aralıkla açabilmeniz lazım.
Forumun bir çok yerinde yeni konu aç denildiği için, mevcut bir konunun içindeyken bile aç diyebiliyorsun. Hal böyle olunca o konunun içinde kalıyorsun. Öyle bir şey mi acaba bahsettiğinBakınbaşka konuda bu olmuyor ama
Kesinlikle öyle oluyor. Ama olmamalı benceForumun bir çok yerinde yeni konu aç denildiği için, mevcut bir konunun içindeyken bile aç diyebiliyorsun. Hal böyle olunca o konunun içinde kalıyorsun. Öyle bir şey mi acaba bahsettiğin
Yani açtığın bir konudan yeni bir konu aç dediğinde hazırlarken, eski konuya mı dönüyorsun bir anda?![]()
O forumla alakalı değil sanırım şöyle ufak ekran açıldığı için ani mouse hareketinde konu açma ekranı gidiyor. Bende yaşadım. Ama tekrar yeni konu aç dediğinde, içeriğin kaybolmamış oluyor, geliyor.Kesinlikle öyle oluyor. Ama olmamalı bence![]()
Aynen @Starliçe'nin dediği gibi XenForo özelliği olarak taslağa kaydediyor @OpheLia, tekrar yeni konu aç dersen hazırlamış olduğun bir içerik yarım kaldıysa periyodik olarak bunu saklıyor sistem, tekrar devam edip konuyu açabilirsin.O forumla alakalı değil sanırım şöyle ufak ekran açıldığı için ani mouse hareketinde konu açma ekranı gidiyor. Bende yaşadım. Ama tekrar yeni konu aç dediğinde, içeriğin kaybolmamış oluyor, geliyor.![]()
Eklemeyenler utansınÖnce şu renk olayını halletseniz her girdiğimde gözlerim acır oldu artık baya rahatsız ediyor.![]()
@OpheLia bu sorunu şu anda çözdük, konu içinde yeni konu aç dediğin zaman artık kategori içinden açar gibi tam sayfa yeni konu oluşturma kısmına yönlendirecek. Aslında tam bir sorun değildi de böyle zorluk yaşıyorsunuz diye düzenleme yapıldı, şimdi kontrol edip dener misiniz?Yeni konu aç diyorum Eski paylaştığım yeniden önüme geliyor anlamadım gitti