Genel Forum Sitesi

ForumSahili'ni henüz ilk defa ziyaret ediyorsanız yardım sayfasını gözden geçirebilirsiniz. Genel forum sitesi ForumSahili'nde mesaj yazabilmeniz, konu açabilmeniz için foruma kayıt olmalısınız.

muadil parfüm önerisi

rocher34

Üye
Reaksiyon puanı
0
Selamlarrr Versace’ın Eros parfümünü severek kullanıyordum. Eşim Tudors’tan bana hediye olarak parfüm almış .Parfümün İsmi ‘’ UNIQUE ‘’ birebir aynısı diyebilirim o kadar benziyor. Kesinlikle tavsiye ederim. sizinde muadil önerebileceğiniz kokular varsa yazın lütfen

@rocher34, konuyu açtığınız öneri kategorisi forumla ilgili önerileri aldığımız kategoridir. Bu yüzden konuyu daha uygun bir kategoriye taşıdım. @Starliçe, soru cevap bölümünden de daha uygun bir bölüm varsa oraya taşıyacaktır.

@rocher34, konuyu açtığınız öneri kategorisi forumla ilgili önerileri aldığımız kategoridir. Bu yüzden konuyu daha uygun bir kategoriye taşıdım. @Starliçe, soru cevap bölümünden de daha uygun bir bölüm varsa oraya taşıyacaktır.
Serbest bir bölüm açmamıştık galiba. Normalde oraya alırdım. Ama bunları biliyor musunuz ana bölümüne de alınabilir. Sonuçta parfüm muadili bilmediğimiz, öğrendiğimiz bir şey gibi de geldi :)

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

• Geri