- Konuyu Başlatan
- #1
Sarımsak doğal antibiyotik olarak bilinen çok faydalı bir sebzedir. Uzmanlar bol bol sarımsak yendiğinde hastalıklara yakalanma riskinin azaldığını ve sağlık için mutlaka yenmesi gerektiğini söylüyor. Ama birde kötü kokusu olmasa öyle değilmi? Çoğu kişi sarımsağı kokusu nedeniyle yemiyor. Nefeste uzun süre kalan bir türlü gitmeyen kokusu çok rahatsız edici olabiliyor. İşte şimdi sarımsağı gönül rahatlığı ile kokmadan yemenizi sağlayacak bir önerimiz var.
Sarımsağın kokusunu tam 3 saniyede hiçbir şekilde çevreye koku vermeden ve yediğinizde hiçbir koku olmadan tüketmenizi sağlayacak. Bunun için birkaç diş sarımsağı hiç soymadan mikrodalga fırınızda 400 watta 3 saniye birkaç tıslama gelinceye kadar pişiriyorsunuz. Sadece 3 saniyede, Soğuduktan sonra yiyorsunuz ve kimse sizin sarımsak yediğinize inanmayacak.
Sarımsağın kokusunu tam 3 saniyede hiçbir şekilde çevreye koku vermeden ve yediğinizde hiçbir koku olmadan tüketmenizi sağlayacak. Bunun için birkaç diş sarımsağı hiç soymadan mikrodalga fırınızda 400 watta 3 saniye birkaç tıslama gelinceye kadar pişiriyorsunuz. Sadece 3 saniyede, Soğuduktan sonra yiyorsunuz ve kimse sizin sarımsak yediğinize inanmayacak.